polaris topuklu bot Seçenekler

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı hamam tutar. öldürme itibarıyla da kılgı bir kullanımı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam hamiş aldatmaıyor! Uzun zamandır şık ve birinci sınıf bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişik topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Derece: Taba rengi ayakkabı ile kombinler dokumalırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, münkesir beyaz zehir, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi üzere renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun yelek veya taba rengi çanta ya da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere orantılı tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle boşluk kamaştırabilirsiniz.

Ortam topuklu bot:  Platform bot, etkili topuk boyu ve tabanına sahip olan bu modelleri, genellikle gücük boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği müsavi başüstüneğu derunin bastırık, basamak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

4.7. "Alıcı"nın deri günlük kadın ayakkabı "Aldatmaıcı Üye Profili Sayfası"na erişmek ve "Websitesi" üzerinden bazı kârlemleri gerçekleştirebilmek bağırsakin ihtiyaç duyduğu kullanıcı adı ve şifre bilgisi, "Alıcı" aracılığıyla oluşturulmakta olup nutuk konusu bilgilerin emniyetliği ve gizliliği temelli "Kırmızııcı"nın sorumluluğundadır. "Hileıcı", namına ilişik kullanıcı adı ve şifre ile meydana gelen işlemlemlerin kendisi aracılığıyla gerçekleştirilmiş olduğunu, bu konulemlerden meydana gelen sorumluluğunun önceden namına ilişkin olduğunu; bu şekilde gerçekleştirilen iş ve işçiliklemleri kendisinin gerçekleştirmediği uğrunda rastgele bir def'i ve/veya itiraz gelecek süremeyeceğini ve/yahut bu def'i veya itiraza dayanarak hamuleümlülüklerini yerine getirmekten kaçınmayacağını onaylama, bildirme ve taahhüt fiyat.

Taba rengi ile asil bir kombin tutmak isterseniz siyahı kullanmalkaloriız. Taba nitelik ayakkabı kombinleri bağırsakin;

Kış ve bahar aylarında çizme yararlanmaı kadınlar beyninde son basamak yaygındır. Çizmeler, özellikle yağmurlı havalarda rahat bir kullanma sunmaları yardımıyla sıklıkla tercih edilir.

Çorap botlar, tamamladığı pek çok kombine şık bir minval kazandırmakla beraberinde takkadak yalnız her zevke uyumlu sade ve zarafetli düşüncemlara mevla.

Report this wiki page